Lohca Competens AB

Coachning Bromölla

Lohca Competens är ett företag med säte i Kristianstad som arbetar med bland annat coachning. Självklart vänder vi oss även till andra närliggande städer, såsom Bromölla, alla är välkomna till oss. Med vårt arbete inom coachning vänder vi oss till både privatpersoner såväl som till företag, helt enkelt alla som är i behov av den typen av hjälp. Det är alltid du som bestämmer vad vi ska prata om och varför. Tillsammans kommer vi göra en resa från punkten där du står idag till vart du kommer stå i framtiden.

Det är du som kommer finna vägen som behöver tas för att nå ditt mål, jag kommer endast hjälpa dig på vägen genom bland annat övningar och frågor. Under våra samtal kommer vi bland annat gå igenom hur du har det idag, vart du vill, hur du ska ta dig dit och när du ska ha nått ditt mål. Vi på Lohca Competens ser alltid till det induviduella behovet, vad just du behöver för typ av coachning. Vårt synsätt är att alla människor är unika och därmed har olika typer av personliga behov.

Vår coachning fokuserar främst på arbetsfrågor och karriärväxling, vi hjälper dig med din arbetssituation genom att coacha dig. Därför erbjuder vi coachande samtal till både chefer och medarbetare. Du kan alltid läsa mer om detta här. Vi har den erfarenheten som krävs för att kunna möta människor på ett professionellt sätt och hjälpa dem i sin förändring.

Skulle du vara intresserad av att erhålla vår hjälp med coachning är du varmt välkommen att kontakta oss redan idag! Som sagt ligger vårt företag i närheten av Bromölla men vi välkomnar alla.

Följ oss i sociala medier!