Lohca Competens AB

Omställning

Oavsett vilken väg du vill gå innebär omställningsstödet via TSL /TRR att vi finns där, hjälper dig med din personliga marknadsföring och ser till att du blir rustad att hitta vägen till din nya sysselsättning.

Förändringsprocesser

Förändring kan låta svårt, men många gånger är det enklare än man tror. Att utveckla innebär ofta  förändringar som ibland tar mycket kraft och energi från dem det berör. Att få medarbetarna med sig längs med vägen ,informera, göra tydligt, bli delaktiga och samtidigt låta medarbetaren växa i  och med organisationen, blir ofta starka och framgångsrika företag. Vi erbjuder flera verktyg för hur organisationer kan utvecklas.

Coachning

Lohca Competens erbjuder coachande samtal både för chef och medarbetare, men du är också välkommen som privatperson. Coachning är ett effektivt sätt att skapa överblick, se förbättringsområden och uppnå en positiv förändring.

Teamutveckling

Ett sammanhållande team är ofta mer positiva och känner större glädje inför vardagen. Teamutveckling är viktigt för att uppnå ett gott samarbete och en stark teamkänsla. Detta har Lohca Competens stor erfarenhet av att arbeta med.

Stresshantering

Det är lätt att fastna i stress och negativa rutiner. Att hitta balansen i livet, bryta stressen är viktigt för att undvika en nedåtgående spiral. Lohca Competens har erfarenhet av att möta människor i stress och hjälpa dem med nya verktyg och tankesätt.

Outplacement / Karriärväxling

Vi gör en resa tillsammans från här och nu till framtiden, och vi hjälps åt att skapa kartan, sen hittar du själv vägen. Du bestämmer varför och vad vi pratar om , jag ställer frågorna och gör lite olika övningar  tills du hittar svaren.

Följ oss i sociala medier!